030-2467465

office@troost-rutjes.nl

Contactformulier


Troost en Rutjes Architecten
Orchideestraat 31
3551 GH UTRECHT


ANDERE WEBSITES

LinkedIn Paul
LinkedIn Marijke
Architectenregister
Paul @ Google


 

Nederland_Naarden_Bussum_02.png


Glazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_00.jpgGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_01.jpgGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_08.jpgGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_09.jpgGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_18.JPGGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_03.JPGGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_04.JPGGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_06.JPGGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_02.JPGGlazen_uitbouw_Naarden_Gooimeer_07.JPG

GLAZEN UITBOUW Naarden

Grote uitbouw voor deze ruime woning aan het water. Er kwamen 2 grote daklichten in, en compleet glazen schuifdeuren. In minimal stijl.

Authentieke woning

Het betreft een jaren '80 gezinswoning nabij Amsterdam. Doel is het huis zó te verbouwen dat het een klasse stijgt. 

Aanbouw aan de achterzijde

De woning wordt verbouwd in een moderne en eenvoudige stijl. Het ontwerp geeft licht,  ruimte en zicht op het gooimeer. De glazen puien kunnen bijna helemaal open. Ook in gesloten toestand is de tuin onderdeel van het interieur. Er is ook een veranda.
De inrichting is met natuurlijke materialen en stoffen. Er is is veel stuc, hout en steen. 

Keuken

Om kosten te sparen is de keuken en het keukeneiland gemetseld met lichtbeton blokken. Het binnenste van de lades is van Bruynzeel. De fronts komen van de houthandel en zijn van Zebrano hout.

Zelfbouw

De eigenaar is een uitvinder met twee rechterhanden. Met onze knowhow weet hij dit prachtige project zelf te realiseren. 

 


Meer foto's kunt u zien op de site van AirBnB. Dit huis staat in de vakantiemaanden te huur en biedt dan plaats aan maximaal 10 personen.  


Projectgegevens 

  • 270 mEindwoning, kopwoning, ééngezinswoning
  • Aan het Gooimeer
  • Volglazen uitbouw in minimalistische stijl
  • 2x driepans schuifdeuren
  • Te huur in de vakantiemaanden.

Terug